NANA ICE CREAM

nana_blueberry_blogg3.jpg

nana_blueberry_blogg2God morgon! Idag var jag trögstartad men det var så skönt att inte vakna klockan fem som igår. Känner mig i alla fall piggare så ska äta upp min frukost innan jag tänkte köra ett yogapass här hemma. Har inte ont i knät idag så jag antar att yoga fungerar - YIPPIE! haha :)

NANA ICE CREAM (1 portion) 1,5 fryst Banan 1/2 mogen Banan 1-2 msk Proteinpulver (förslagsvis vanilj)

Mixa alla ingredienser i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Servera i en skål och toppa med blåbär, macadamianötter och puffad quinoa. Ät direkt och njut!

NANA ICE CREAM (1 serving): 1,5 frozen Banana, 1/2 ripe Banana, 1-2 tbsp Protein Powder (for example vanilla flavor). Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Serve in a bowl and top with blueberries, macadamia nuts and puffed quinoa. Eat immediately and enjoy!