MINA FAVORITER / INSTA LATELY @SHAKEFORSHAPE

favo_mall_2.jpg

Bild 1 Recept (länk)  /  Bild 2 Recept (länk)  /  Bild 3 Recept (länk)

favo_mall_3Bild 4 Recept (länk)  /  Bild 5 Recept (länk)  /  Bild 6 Recept (länk) favo_mall_1Bild 7 Recept (länk)  /  Bild 8 Recept (länk)  /  Bild 9 Recept (länk)

God morgon och happy friday! Här ovan ser ni mina favoritrecept från den senaste tiden. Vilka är era favoriter? klicka på fliken ”kategorier” och välj mina favoriter så går det lite snabbare att hitta än att hålla på och skrolla ner. Om ni följer mig på instagram så ser ni alla mina uppdateringar. Jag finns på @Shakeforshape (länk).

Igår när min kille slutat jobba gick vi ner till Tantos utegym för ett kort träningspass. Sedan köpte vi mat från Babel Deli och gick hem och tog det lugnt. Idag blir det plugg och senare ikväll ska vi på invigninsfest på en ny restaurang som heter Rondell har jag för mig. Efter det ska vi på födelsedagsfest hos en killkompis. Misstänker att jag inte kommer kunna ta det lugnt ikväll även om jag verkligen känner för det nu. Hela helgen har vi nämligen fullspäckat med ytterligare en födelsedag imorgon och två stycken på söndag. Men det blir en rolig helg! Ska ni göra någonting roligt?

___ English. Above you can see my favorite recipes from the past weeks. What are your favorites? You can click on the ”Kategorier” above. There you can see all my old recipes in pictures which is great! If you follow me on instagram so you can see all of my updates. You can find me on Shakeforshape (link).

Yesterday when my guy came back from work, we went to Tantos outside gym for a short workout. After that we bought food from Babel Deli and went home and had a calm evening. Today, I have to study and later tonight we're going to a inaguration party at a new restaurant called Rondell. After that, we're going to birthday party of a male friend. Suspect that I will not be able to take it easy tonight even though I really feel like it now. All weekend we have filled with birthday parties. One tomorrow again and two on Sunday. But it'll become a fun weekend! Will you do anything fun?