MINA FAVORITER / INSTA LATELY @SHAKEFORSHAPE

favo_mall12.jpg

Bild 1 Recept (länk)  /  Bild 2 Recept (länk)  /  Bild 3 Recept (länk)

favo_mall2Bild 4 Recept (länk)  /  Bild 5 Recept (länk)  /  Bild 6 Recept (länk)

favo_mall3Bild 7 Recept (länk)  /  Bild 8 Recept (länk)  /  Bild 9 Recept (länk)

Här ovan ser ni mina favoritrecept från den senaste tiden. Vilka är era favoriter? I min tidigare blogg hade jag en menyflik som hette "mina favoriter" så att man lätt kunde få en överblick. Här kan man istället klicka på fliken "kategorier" ovan. Där kan man se alla mina gamla recept i bilder vilket är toppen! Tyvärr har det strulat lite i flytten vilket har gjort att inte alla bilder syns. Jag försöker åtgärda problemet allt eftersom, men det tar lite tid. Hoppas det går bra ändå!

Om ni följer mig på instagram så ser ni alla mina uppdateringar. Jag finns på @Shakeforshape (länk).

___ English. Above you can see my favorite recipes from the past weeks. What are your favorites? In my previous blog I had a ribbon called "my favorites" so that one could easily get an overview. Here you can instead click on the "Kategorier" above. There you can see all my old recipes in pictures which is great! Unfortunately, it has muddled a bit because of the move, and not all images are visible. I'm trying to fix this problem gradually, but it will take some time. Hope it goes well anyway! If you follow me on instagram so you can see all of my updates. You can find me on Shakeforshape (link).