Mina favoriter - Idun minerals

smink-idun.jpg

smink-idunNu kommer ett inlägg som inte handlar om smoothies för en gångs skull ;) Jag använder inte så mycket smink till vardags, utan det blir mest till fest för att min hy ska åldras så lite som möjligt och jag gillar inte att täcka huden med "skit". Hur som helst, när jag väl gör det så vill jag ha produkter som är så naturliga och så skonsamma mot huden som möjligt. Jag använder oftast produkter från ekologiska märket UNE och från IDUN minerals. Älskar denna foundation (finns här) och använder färgen "Svea" samt läppglanset (finns här) av färgen "Cornelia". Jag upplever att produkterna är väldigt bra för hyn och de innehåller 100 % högrenade mineraler. De är också fria från tillsatser, konserveringsmedel och parfym. Dessutom är det ett svenskt företag som tillverkar dem, precis som jag gillar det!