Mexican Fiesta

mexicanfiesta.jpg

mexicanfiesta mexicanfiesta2God morgon! Vaknade för en stund sedan och äter lite frukost. Igår var jag på Carismars sommarfest med temat "Mexican Fiesta", så det var sombreros, mustascher och tequila som gällde. Supertrevligt att träffa alla gamla kollegor och vänner. Lite senare åkte jag, tillsammans med härliga Malin och några andra in till stan för en sväng förbi den fantastiska innergården utanför Hallwylska Museet. Har ni inte varit där redan så rekommenderar jag er verkligen att gå dit. Innergården utanför Hallwylska Museet är känt för att vara den vackraste i Stockholm. Efter vi varit där en stund mötte vi upp resten av gänget igen för lite dans på Wall.

Gårdagen var inte alls planerad. Hade helt glömt bort att det var sommarfest och hade verkligen inte tänkt att gå ut men så blir det ibland och det var jättekul. Är ju inte ute så mycket längre och jag tror att jag var på nattklubb senast i vintras?! Därför får ni ursäkta den förskräckligt dåliga kvalitén på bilderna, men roligt att visa er någonting från gårdagen i alla fall :)

Idag är jag lite trött men inte så farligt. Ska strax till jobbet några timmar, sedan ska jag nog sola om vädret håller i sig. Ha en fantastisk fredag och håll utkik, lite senare idag kommer det upp ett härligt recept på hemmagjorda nyttiga "bountys" här i bloggen.