MANGOGLASS TILL FRUKOST

MANGO_Blogg2.jpg

MANGO_Blogg1God morgon! Hoppas ni sovit gott. Jag vaknade rätt tidigt idag (ingen rutin på mig alls nu haha) och gick upp och åt frukost (recept nedan). Tänkte ta mig till gymmet på förmiddagen för ett träningspass och sedan blir det nog en sväng till Lidingö för att hälsa på M:s föräldrar. Så trist väder så vi får passa på att göra lite halvtråkiga saker som att städa och slänga grejer (som vi skjutit upp på grund av det fina vädret).

Nästa vecka kommer jag kunna berätta en stor nyhet för er läsare. Kan hinta redan nu att det handlar om att jag ska börja blogga för en tidning och därmed kommer bloggen att flyttas. Jag tycker det känns jättespännande och jag hoppas att ni fortfarande kommer vilja stanna kvar hos mig och läsa bloggen. Kan lova att det kommer bli ett lyft för bloggen, där jag till exempel kommer börja med video-"tutorials". Hur spännande?! Ni ska få veta så fort allt är på plats. Ha en toppendag!

MANGOGLASS 2 dl fryst Mango 1/2 mogen Banan

Mixa allt i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Fyll en halv skål och servera med till exempel blåbär och kokosflarn. Ät direkt och njut!

MANGO ICE CREAM: 1 cup frozen Mango, 1/2 ripe Banana. Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Fill a bowl and serve with blueberries and coconut flakes. Eat immediately and enjoy!