MANGO OCH BANANSMOOTHIE

Mango_blogg.jpg

Mango_blogg2God morgon på er finisar! Visst börjar det kännas lite höstigt ute? Det blåser lite kallare och det luktar nästan höst i luften. Lite mysigt ändå!

Igår jobbade jag hela dagen och avslutade med en promenad i det vackra vädret. På kvällen kände jag mig riktigt kreativ och började drömma lite om vad jag vill med bloggen och instagram i framtiden. Det finns så många möjligheter och detta är ju någonting jag älskar att göra. Vi får väl se vart det blir i framtiden.

Är så glad att ni kikar in här varje dag och tar del av recepten. Är så nyfiken om ni testat någonting? Gillar ni recepten? Är det någonting ni skulle vilja se mer av här i bloggen? Ni kan väl kommentera idag så kan vi chatta lite, alltid lika roligt att få lära känna er :)

Hur som helst, nedan har ni receptet på härligheten ovan, så god och fräsch! Ha en toppendag!

MANGO & BANANSMOOTHIE 1,5 dl fryst Mango 1 Banan 1/2 Äpple 1/2 Citron/Lime 1 dl kallt Vatten/plantbaserad mjölk

Mixa allt i en mixer. Fyll en skål och toppa med till exempel äpple, mullbär, jordgubbar och puffad quinoa. Ät direkt och njut!

MANGO & BANANA SMOOTHIE: 1,5 dl frozen Mango, 1/2 Lemon, 1 Banana, 1/2 Apple, 1/2-1 dl Water/Plantbased milk/Coconut Water. Blend all ingredients to a smoothie. Fill a bowl and top with for example strawberries, apple, puffed quinoa and mullberries. Enjoy!