Magnum Pleasure Store på NK

magnum-pleasure_blogg21.jpg

magnum-pleasure_blogg2Imorse bjöds det på frukost och glass på NK för att fira lanseringen av Magnum Pleasure's pop-up glassbar. Förutom den härliga frukosten som bestod av chiapudding, apelsinjuice och scones fick man dessutom skapa sin egen Magnumglass - Hur lyxig start på morgonen? Kommer definitivt att svänga förbi under sommaren för att göra min egen glass.

Ni som följt den här bloggen vet ju att jag ofta bakar nyttiga snacks och gör hälsosamma smoothies dagligen. Det kan därför vara lätt att tro att jag äter nyttigt hela tiden, vilket jag också gör till största delen (ca 80%). Jag tror inte på allt eller ingenting utan att hitta en balans. Någonting som jag däremot lovat mig själv är att om/när jag äter någonting som är lite mer onyttigt, så tar jag det jag tycker absolut mest om och njuter av det till fullo, annars får det vara. Till exempel om jag ska köpa glass, då tar jag inte den kalorisnåla varianten som smakar lite halvtråkigt, utan då blir det den med mest choklad och onyttigheter och så njuter jag ordentligt! Detta är dock inte en vana utan det blir kanske max 2-3 ggr i månaden, för resten av tiden njuter jag av så mycket ren mat som det går, för det mår jag bättre av i längden. Hur gör ni? Vad har ni för matvanor?

magnum-pleasure_blogg1