LUNCH PÅ ELFVIKS HERRGÅRD

elfviksgard31.jpg

elfviksgard3 elfviksgard1elfviksgard2Efter frukosten imorse så åkte jag och min kille ut till Lidingö för att kolla på när hans brorsdotter sprang sitt första lopp "Paprika-loppet". Såg så himla gulligt ut när de små barnen sprang i mål och fick medaljer och goodiebags. Minns att mitt första lopp var "mini-maran", men det var dock ingen rolig upplevelse för jag fick en sten i huvudet precis innan starten och sedan dess har jag hatat springtävlingar hahaha :)!

Efter det åkte vi ut till ett av mina favoritställen i Stockholm - Elfviks Herrgård. Det är en jättevacker byggnad precis vid vattnet där de serverar en god brunch/salladslunch. Det var så tråkigt väder så kunde inte fota några fina utomhusbilder men det är superfint och många brukar ha bröllop där. Nu kom vi precis hem och det blir nog lugnt resten av dagen. Är lite trött från gårdagen fortfarande så det passar mig perfekt att det är lite regnigt idag.

Hur har ni firat Sveriges nationaldag?