Lördag och en härligt grön smoothie med massor av topping

gron-dekoration-blogg2.jpg

gron-dekoration-blogg2 gron-dekoration-bloggGod morgon! Hoppas att ni hade en helt fantastisk fredag. Själv tog jag det väldigt lugnt och hade hemmakväll med min pojkvän. Det är jag nöjd med nu eftersom jag vaknade superpigg och ska snart bege mig till gymmet för ett träningspass. Känner mig så glad för denna veckan har jag tränat 4 dagar och gått en längre promenad en dag och dessutom känt av en förbättring i knäleden. Är så nöjd med min sjukgymnast och övningarna jag fått. Ska dit igen på tisdag och då hoppas jag att jag kan få lite nya och kanske "tyngre" övningar!

Hur som helst, börjar dagen med den här färgglada hälsobomben, recept nedan. Ha en underbar lördag!

Recept grön smoothie: • 1 dl fryst mango • 1/2 banan • 1/2 kiwi • 1 näve spenat • 1/4 citron • 1 dl kokosdryck eller annan osötad nötdryck • 1-2 tsk green mix (finns här) • 1 tsk baobabpulver (finns här)

Gör såhär: Mixa allt i en blender till en riktigt krämig och härlig konsistens. Fyll en skål och toppa med vad ni vill eller som jag: havtorn, gojibär, bipollen (finns här), björnbär, tranbär och solroskärnor.