Lördag med rosa smoothiebowl

bowl2_bloggen.jpg

bowl2_bloggenGod morgon lördag!  Hoppas ni vaknat utvilade idag och hade en rolig fredagskväll igår. Ledsen att jag inte hann blogga igår, det var fullt upp hela dagen och på kvällen firade vi min lillebror som fyllde 18 år. Tänk så åren går, det känns som igår han gick på dagis och nu får han gå på krogen!? Det var i alla fall supermysigt att träffa alla i familjen vilket inte blir så ofta nu för tiden. Nu ska jag njuta av min frukost och snart blir det dags för dagens träningspass, som jag längtat efter att få springa sedan i förrgår (jag vet jag börjar bli beroende men jag tar det försiktigt :-) ) Ha en underbar dag! Recept smoothiebowl: • 1 dl frysta hallon • 1/2 apelsin (saften) • 1/2 banan • 1 dl osötad kokosdryck (eller annan nötdryck som man gillar) • 1-2 tsk baobab pulver (finns här)

Mixa allt i en blender och toppa med exempelvis blåbär, gojibär, bipollen, banan och mynta.

/  E n g l i s h  /

Recipe smoothie bowl:
 • 1 cup frozen raspberries 
• 1/2 orange (juice) 
• 1/2 banana 
• 1 cup unsweetened coconut milk (or other nut milk) 
• 1-2 tsp baobab powder (available here) Mix everything in a blender and top with example blueberries, goji berries, bee pollen, banana and mint leaf.

facebookg