Lördag = Lyxfukost med randig smoothie

blogg-randig.jpg

blogg-randigÄlskade lördagsmorgon! Hoppas ni alla gjorde någonting roligt igår och har en skön start på helgen:)

Gårdagen hade jag fullt upp, började dagen med ett träningspass på SATS för att sedan åka till kontoret och jobba lite. Därefter gick jag och min pojkvän ut och åt på restaurang Barbro i Hornstull som jag varmt rekommenderar. Supergod mat och jättetrevlig personal. Efter det åkte vi hem till några kompisar för en fördrink innan vi gick ut en sväng på stan.

Jag dricker väldigt sällan alkohol nu för tiden för jag mår så bra utan, men ibland tillåter jag mig själv att dricka några glas vin och njuter av det. Därför tänkte jag ge min kropp extra mycket kärlek idag i form av näringsrik mat och jag startar dagen med den lyxiga smoothien ovan. För er som inte orkar göra tre olika lager kan ni ju välja ut ett av lagren som ni gillar och endast dricka det :)

Ingredienser rosa/lila lager: • 1 fryst banan, tidigare skivad i små bitar och fryst över natten • 1 dl frysta blåbär • 1 dl kokosdryck eller annan osötad nötdryck • 1/2 citron • 1 tsk acaipulver (länk)

Ingredienser grönt lager: • 1/2 apelsin • 1 näve spenat • 1/2 dl kokosdryck • 1 tsk baobabpulver (länk) • 1 tsk superfood mix green detox (länk) • 1/2 dl ananas

Gör såhär: Mixa ingredienserna i den rosa/lila smoothien. Fyll upp i ett glas och skölj ur mixern. Fyll på med lite naturell yoghurt, evenuellt med honung. Mixa alla ingredienser i den gröna smoothien och fyll även på detta i glaset. Toppa med kokosflarn och ett myntablad.