Lila smoothiebowl med acai & baobab

blogg-smoothiebowl-purple3.jpg

blogg-smoothiebowl-purple3God morgon på er! Hoppas veckan varit bra hittills. Igår var jag ute på Värmdö och fotade hus och sedan blev det lite jobb på kontoret. Efter jobbet mötte jag upp några tjejkompisar för After work, mycket trevligt! Känner att jag måste bli bättre på att hitta på saker mitt i veckorna och jag känner att i och med att det blir ljusare ute så blir det mycket lättare! Idag startar jag dagen med en härlig smoothiebowl med massor av topping. Denna blev en riktig "hit" här hemma så jag hoppas att ni också gillar den!

Recept lila smoothiebowl: • 1 dl naturell yoghurt (eller valfri nötdryck) • 1/2 skivad fryst banan • 1/2 apelsin • 1/2 dl frysta blåbär • 1/2 dl frysta hallon • 1-2 tsk acaipulver (finns att köpa här) • 1 tsk baobabpulver (finns att köpa här)

Mixa allt till en tjock kräm och toppa med granatäpplekärnor, jordgubbar, kokosflarn, bipollen (finns här) och gojibär. Hoppas ni gillar den! :)