Let's Dance

letsdance21.jpg

letsdance2 letsdance1God förmiddag/lunch kära läsare! Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och vaknade av att min kille handlat jordgubbar, gjort färskpressad apelsinjuice och frukost som vi njöt av ute på innergården i den härliga solen. En perfekt start på dagen men nu kom det lite moln så då passar jag på att säga hej till er:)

Igår var som sagt jag och Tomasz och kollade på Let's Dance och jag vet inte hur många av er som såg avsnittet igår men det var magiskt när Arja och Tobias dansade. Det blev helt tyst i studion och jag tror faktiaskt att de flesta började gråta. Jag fick gåshud och tårar i ögonen. En fantastiskt vacker vals som man blev helt tagen av. Otroligt bra jobbat och så roligt att de gick vidare! Synd att jag inte tog med min kamera men jag hoppas ni kan stå ut med två foton tagna med min mobil ;)

Nu när vädret blev lite sämre tänkte jag passa på att baka lite roligt och nyttigt rawfood godis. Förhoppningsvis blir det bra och då delar jag självklart med mig här i bloggen. Ha en underbar lördag!

(bild lånad från expressen.se)