kaffesmoothie med proteinpulver

blogg-kaffesmoothie.jpg

blogg-kaffesmoothieMinns ni min kaffesmoothie jag gjorde för några veckor sedan? Om ni gillade den så har jag nu uppgraderat receptet och ni kommer definitivt att gilla denna variant, som blev lite krämigare i konsistensen och är ett perfekt mellanmål eller frukost då det innehåller både kolhydrater, fett och protein.

Recept kaffesmoothie: • 1 espressoshot/ skopa med pulverkaffe (prova dig fram vad du gillar) • 1,5 dl kallt vatten • 1-2 msk havregryn (jag använde glutenfria) • 1 fryst banan, skivad i bitar • 1 tsk kallpressad kokosolja • 1/2 tsk äkta vaniljpulver (finns här) • 1-2 msk valfritt proteinpulver, jag använde risprotein (finns här)

Gör såhär: 1) Börja med att mixa havregryn och vatten ca 30 sekunder i en blender 2) Tillsätt resten av ingredienserna och mixa ytterligare ca 30 sekunder 4) Fyll upp ett glas och toppa med några isbitar och drick med sugrör