JUICEVERKET OCH DUMPLINGS

juiceverket1.jpg

beijing1 beijing2

Idag på eftermiddagen mötte jag upp härliga Jamie för lite "fika" på Juiceverket, som såklart blev en smoothie hehe. Berättade för henne, när jag stod med min smoothie i handen, att jag ska försöka få in lite mer vardagsbilder i min blogg och inte alltid bara blogga om "dagens smoothie" så inte ni tror att det är det enda jag gör. Vilket skratt vi fick oss när vi kom på vart vi befann oss och vad vi gjorde, snacka om att jag älskar smoothies... Haha!

Efter det kom Magnus och mötte upp oss och han var hungrig så då gick vi till Beijing för lite dumplings. Har inte förstått mig på dumplings tidigare men idag var det faktiskt gott för första gången, speciellt med de härliga edamamebönorna som man fick till. Mums!

Nu är jag så trött så jag ska nog gå och lägga mig snart. Hoppas ni haft en toppendag, imorgon kommer jag äntligen avslöja ett roligt samarbete :)