INREDNING OCH RAWFOOD

fika_rawfood.jpg

fika_rawfoodGårdagens möte gick jättebra och kommer att inleda ett superkul samarbete med ett växande företag. Vad det är kommer ni snart få veta, men det känns verkligen mitt i prick för den här bloggen. Efter mötet jobbade jag några timmar på kontoret och efter det mötte jag upp Tomasz för lite inredningsshopping. Det blev inte så mycket för min del, men i alla fall en lampa till sovrummet. Är så dålig på att shoppa inredning men det är kul när man väl är igång.

När vi var färdigshoppade hittade vi en restaurang på Bondegatan som heter Matapoteket. Vi åt en varsin rawfood sallad och till efterrätt de härliga rawfood kakorna ovan. Jag måste nog börja baka lite mer rawfood sötsaker, det är ju så otroligt gott och dessutom nyttigt.

När vi ätit upp kom Magnus och mötte upp oss och vi gick hem till Tomasz och tog några glas vin på hans innergård. En superhärlig fredag med andra ord.

Idag skiner solen och det är ju helt fantastiskt! Hittar ni på någonting roligt idag? Det blev ingen smoothie imorse (eller det blev en men inte så fin att jag kunde fota) men imorgon lovar jag er en härlig smoothie! Ha en toppendag!