Hemmagjord glass med yoghurt och jordgubbar

glass-blogg.jpg

glass-bloggGod morgon! Hoppas ni hade en rolig fredag :) Jag var över hos min bästa tjejkompis i hennes nya lägenhet och firade inflyttningen med lite bubbel. Det var supertrevligt och var inte hemma allt för sent. Ändå är jag väldigt trött idag så jag tar en lugn morgon. Ikväll kommer några kompisar över så ska vi laga middag, måste piggna innan dess i alla fall ;)!

Härom dagen provade jag på att göra en yoghurtglass och den blev supergod. Det är så enkelt när man har glassformar i silikon. Jag hittade mina på Panduro Hobby. Man bara mixar det innehållet man vill ha och fyller formarna och fryser några timmar och vips, så har man hemmagjord glass.

Recept rosa yoghurtglassar (2 st): • 2 dl frysta jordgubbar upptinade ca 10 min • 1,5 dl naturell yoghurt • 1 blodapelsin

Mixa allt ordentligt och fyll upp glassformarna. Frys i minst 4 timmar innan servering.

Ha en fin lördag kära ni!