Härligt gul smoothie med lime & citron

blogg-yellow1.jpg

blogg-yellowGod morgon kära bloggläsare! Igår kväll var jag och röntgade mitt ben, hoppas på att det inte är någonting allvarligt och att jag snart kan börja träna som vanligt igen och slippa att ha ont när jag sitter. För tillfället är mina optimala positioner stående eller liggandes hehe.

Hur som helst, ibland får man gå tillbaka i arkivet för att inspireras till nya smoothies. Då hittade jag denna favorit som jag passade på att njuta av imorse. Så god och väldigt syrlig, så den bör drickas med ett sugrör för att vara snäll mot tänderna. Ha en underbar torsdag!

Recept gul smoothie (2 glas): • 1/2 äpple • Ca 1/2 dl ananas • 1/4 citron/lime • 1 apelsin • 2 dl iskallt vatten • Några bitar fryst mango • 1 msk Baobab, finns här (länk)

Mixa allt ordentligt i en blender och drick direkt!