HÄRLIG FREDAG!

dag_blogg1.jpg

papegoja1 dag_blogg2 papegoja3  Vilken härlig dag vi hade igår. Började som sagt morgonen med akupunktur, vilket gjorde att mitt ben/knä kändes ännu bättre än innan. Äntligen säger jag bara! Direkt efter det så begav vi oss iväg till skärgården för lite jobb. Vi hann även med fika i solen på bryggan tillsammans med ett ganska så ovanligt husdjur, en liten papegoja-bebis som endast var några veckor gammal. Så otroligt söt, vill också ha en!

Vi åt Mazariner och drack ett av de godaste kaffe som jag någonsin druckit och dessutom aldrig hört talas om - Guldrutan. Har ni provat det? Det är ett svenskt-tillverkat kaffe som är rostat i betydligt lägre temperaturer än vanligt kaffe, för att inte bränna bönans olja som är skadligt för oss (och cancerframkallande). Dessutom är det skyddat från sot och avgaser, skonsamt mot magen och innehåller 100% arabicabönor. Jag hade ingen aning om att vanligt kaffe oftast är utblandat och ju billigare är desto sämre är det. Därför har jag bestämt att från och med nu blir det bara kvalitétskaffe och så fort jag kan hitta detta kaffe i matbutiker, så kommer jag att köpa det! Smaken går faktiskt inte att jämföra med något kaffe jag tidigare druckit. Någonting som jag också fick veta är att det finns många studier på hur hälsosamt kaffe är för oss, så länge det är bra tillverkat. Ännu en anledning till att dricka bra kaffe, speciellt för oss som behöver det dagligen för att vakna på morgonen...

Hur som helst, nu blev det mycket prat om kaffe. När vi fikat klart så bytte vi snabbt om och mötte upp Magnus och några fler vänner för middag på Hallwylska muséet (jag vet jag är där varje helg numera haha). Supertrevligt! Efter middagen kunde jag dock knappt hålla ögonen öppna, så då blev det lagom att åka hem för att sova.

Idag blir det strandhäng hela dagen samt även något träningspass om jag orkar. Måste verkligen passa på att njuta och spendera så mycket tid som det går ute i solen!