HALLONSMOOTHIE

grape_blogg.jpg

God morgon! Hur mår ni idag? Jag har sjuk mycket träningsvärk och det är så otroligt härligt! Verkar inte ha några större problem med knät ännu så det känns toppen! Igår kväll gick jag och Magnus och åt på ett ställe som heter Barbro i Hornstulls Strand, så god mat och trevlig personal. Vet att jag har skrivit om det tidigare men måste nästan ta med mig kameran nästa gång för deras mat är både vacker och sjukt god.

Idag vaknade jag ganska tidigt, vilket var skönt. Älskar tidiga morgnar, göra iordning en smoothie och äta i lugn och ro. Får se vad vi hittar på idag men vädret är ju fortfarande inte sådär jättehärligt så vi får se. Ha en härlig dag så hörs vi lite senare!

HALLONSMOOTHIE 1 fryst Banan 1 Grapefrukt/Apelsin 1/2-1 dl Hallon 1-2 msk Proteinpulver

Mixa allt i en blender till en härlig smoothie. Fyll en skål och toppa med till exempel lingon, blåbär och hallon. Ät direkt och njut!

RASPBERRY SMOOTHIE: 1 frozen Banana, 1 Grapefruit/Orange, 1/2-1 dl Raspberries, 1-2 tbsp Protein powder. Mix all ingredients in your blender to a lovely smoothie. Fill a bowl and top with for example lingonberries, blueberries and raspberries. Eat immediately and enjoy!