HALLONGLASS TILL FRUKOST

hallon_blogg.jpg

God morgon onsdag! Det verkar som att det kan bli fint väder igen till helgen, håll tummarna för hittills har det varit så otroligt grått och trist.. Håller ni med? Hur som helst, är glad så länge det inte regnar. Gårdagen spenderade jag och M med att strosa runt lite på stan, kikade i lite affärer och drack kaffe. Mötte även upp Frida och satt en stund på Nytorget när solen kikade fram. Supermysigt!

Strax ska jag möta upp Klara för frukost på Nytorget 6, tydligen ska den vara fantastisk. Ska bli mysigt att ses, var väldigt länge sedan nu. Så dagens smoothiebild är faktiskt från gårdagen då detta var mitt mellis, men skulle säga att den fungerar precis lika bra som frukost. Ha en fin dag!

HALLONGLASS (1 portion) 2 dl frysta Hallon 1/2 mogen Banan 2-3 msk valfri Nötdryck/Vatten

Mixa alla ingredienser i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Fyll en skål och toppa med till exempel puffat ris, torkade jordgubbar och kokos. Ät direkt och njut!

RASPBERRY ICE CREAM: 1 cup frozen Raspberries, 1/2 ripe Banana, 2-3 tbsp Plantbased milk/Water. Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Fill a bowl and serve with puffed rice, dried strawberries and coconut. Eat immediately and enjoy!