H a p p y !

Angie-blogg21.jpg

Angie-blogg2Angie-blogg3jAngie-blogg4Hej mina solstrålar! Hoppas er dag varit underbar. Idag startade jag dagen med ett härligt BIKINI-FIT pass som sagt med D-Flex och det var så galet kul. Det var länge sedan jag svettades så mycket och hade så mycket mjölksyra i min rumpa och mina ben och det var fantastiskt. Hade ett stort leende på läpparna hela tiden och jag kommer garanterat att gå på hans pass imorgon som heter "FOREVER-FIT".

Efter träningspasset gick jag och Caroline ut och la oss i solen och solade, för idag sken äntligen solen igen. Det har varit helt fantastiskt skönt. Nu sitter vi i lobbyn och ska snart gå ner och äta middag tillsammans med resten av Springtime-gänget. Det har verkligen varit härliga dagar hittills och fler ska det bli. Ha en härlig kväll!