GRÖNT ÄR SKÖNT

insta-gronglas_blogg.jpg

insta-gronglas_blogg God morgon! Hur roligt att Sverige vann EM igår!? Såg ni matchen? Tror verkligen på Sveriges U21 lag och längtar till fler av dem börjar spela i A-laget, då blir det nog roligt att kolla på fotboll igen. Kommer ihåg när jag var liten och både Henke Larsson och Zlatan spelade, då älskade jag att kolla på fotboll. De senaste åren har jag inte tyckt det var lika kul haha.

Hur som helst, nu ska jag äta upp min frukost och faktiskt ta ledigt idag och lägga mig och sola. Känner att det är vad min kropp behöver idag. Ha en toppendag!

GRÖN SMOOTHIE  /  GREEN SMOOTHIE 1 portion  /  1 serving 1,5 dl fryst Mango  /  1,5 dl frozen Mango 1/4 Avokado  /  1/4 Avocado 1/2 Apelsin  /  1/2 Orange 1/2 Citron  /  1/2 Lemon 1 näve Spenat  /  1 handful Spinach några centimeter Ingefära  /  a few inches of Ginger 1 dl kallt Vatten  /  2 dl cold Water

Mixa allt i en mixer till en krämig konsistens. Fyll en skål och toppa med till exempel hallon, björnbär, mullbär, kokos och bipollen. Njut! Blend all ingredients to a smoothie. Fill a bowl and top with for example raspberries, coconut, mullberries, blackberries and bee pollen. Enjoy!