Grön smoothiebowl med päron

smoothiebowl_pear_blogg1.jpg

smoothiebowl_pear_blogg smoothiebowl_pear_blogg2God morgon lördag! Hoppas er fredag var härlig! Jag tog det bara lugnt hemma, men egentligen skulle jag ha gått på Let´s Dance finalen. Kände dock att om jag hade gjort det så hade jag vaknat och varit trött idag och inte alls orkat plugga som faktiskt är mitt första prio tråkigt nog. Men det är bara några dagar kvar nu till tentan så det är bara att kämpa på. Sedan kan jag slappna av och ha roligt igen. Dagen till ära starar jag med en härlig grön smoothiebowl. Mums!

GRÖN SMOOTHIEBOWL MED PÄRON  /  GREEN SMOOTHIE BOWL WITH PEAR (1 portion / 1 serving) 1/2 Apelsin  /  1/2 Orange 1/2 Lime  / 1/2 Lime 1 Päron  / 1 Pear 1 Fryst banan  / 1 Frozen banana 1-2 tsk Vetegräs (finns här)  /  1-2 tbsp Wheat grass (available here) 1 dl Kokosvatten eller annan nötdryck  /  1 dl Coconut water or other plantbased milk

Mixa allt till en härlig smoothie. Fyll upp en skål och toppa med till exempel päron, bipollen (finns här), chiafrön, gojibär och kokos. Ät direkt och njut! / Mix everything to a lovely smoothie. Fill a bowl and top with for example pear, bee pollen, wolfberries, chia seeds and coconut flakes. Eat immediately and Enjoy! /