GRÖN SMOOTHIE MED KIWI & INGEFÄRA

gron-smoothie_blogg1.jpg

gron-smoothie_blogg1 gron-smoothie_blogg2 gron-smoothie_blogg3God morgon fina! Jag förstår inte vad som händer med mig, jag är så trött på morgonen. Jag brukar annars flyga upp så fort klockan ringer, men nu snoozar jag och ligger kvar länge och bara njuter av att halvsova. Haha detta är verkligen inte likt mig men jag kanske ska passa på att njuta, för jag har ju faktiskt oftast ingen tid att passa på morgonen och jag har ju nästan "sommarlov". Sedan kan jag ju inte påstå att jag sover superlänge utan idag gick jag upp vid 8.45.. Men för mig är det ganska länge :)

Hur som helst! Nu sitter jag och njuter av denna härliga frukost och strax ska jag ta en promenad till banken för ett ärende, sedan blir det jobb. Tror vi ska ut till skärgården idag och dela ut lite lappar. Ikväll blir det nog middag på Strömma Kanalbar. Ha en toppendag, nedan ser ni receptet!

GRÖN SMOOTHIE MED KIWI & INGEFÄRA  / GREEN SMOOTHIE WITH KIWI & GINGER 1 dl fryst Mango  /  1 dl frozen Mango 1/2 Kiwi  /  1/2 Kiwi 1/2 Äpple  /  1/2 Apple 1/4 Avokado  /  1/4 Avocado 2-3 cm Ingefära  /  2-3 cm Ginger 1/2 Citron  /  1/2 Lemon 1 dl Kokosvatten  /  1 dl Coconut Water Valfritt: 1-2 tsk Vetegräs (finns här) Optionally: 1-2 teaspoon Wheatgrass (available here)

Mixa allt i en mixer. Fyll ett glas och toppa med till exempel blåbär, bipollen och kokos. Drick direkt och njut! / Mix all ingredients in a blender. Fill a glass and top with for example blueberries, bee pollen and coconut flakes. Drink immediately and enjoy! /