Grön smoothie med baobab & pure greens

green-spinat_blogg2.jpg

green-spinat_blogg2Äntligen torsdag vilket betyder att det snart är helg och att jag kommer ha min tenta avklarad. Det har verkligen varit fullt upp denna veckan med plugg, så jag ser fram emot en ledig helg mellan de olika kurserna. Jag vet inte om några utav er pluggar eller har pluggat men något jag märkt är hur svårt det är att få till rutiner trots att man egentligen har hur mycket tid som helst. Dagarna flyger iväg och det tar ett tag nu efter ledigheten att komma in i en bra rutin igen. Det blir målet inför nästa kurs, mer struktur och mer rutiner.

Dagens smoothie blev en härligt grön sådan. Recept: • 1 näve spenat • 1 dl ananas • 1/2 äpple • 1/2 dl fryst havtorn • 1 dl vatten/kokosvatten • 1/2 citron • 1-2 tsk green detox mix, finns här (länk) • 1-2 tsk baobabpulver, finns här (länk)

Mixa allt och toppa med havtorn, kokos, granatäpplen, passionsfrukt och mynta.