Grön detox-smoothie serverad i en skål av färsk ananas

ananas_blogg1.jpg

ananas_bloggananas_blogg2God morgon på er! Hoppas ni mår bra :) Idag är det väl halvdag om jag inte har fel? Skönt i alla fall! Idag har jag en fullspäckad dag som börjar jobb på kontoret fram till lunch och ska försöka hinna med ett springpass. Sedan ska jag träffa Tomasz och hjälpa honom att fota lite bilder till hans modeblogg (Han är superduktig, spana in den här). Efter det ska jag på ytterligare ett möte med de jag träffade igår och efter det kan jag förhoppningsvis berätta lite vad det handlar om :) Sedan ska jag och min kille ut och käka något tror jag. Hoppas ni får en underbar dag!

Kände mig lite inspirerad av ananasen idag så den fick agera matskål. Lite overkill kanske men kul sätt att äta för den som vågar sig på ;)

Recept grön detox-smoothie serverad i ananas: • 1 dl ananas • 1 dl fryst mango • 1/2 citron • 10 cm gurka • 1 själk selleri • 1 tsk pepparmyta (från ecoselection.se) • 1,5 tsk Green Mix (finns här) • 1 dl kokosvatten / vanligt vatten / nötdryck

Mixa allt ordentligt i en blender. Fyll upp en skål (eller ananas) och toppa med till exempel kiwi, gojibär, bipollen, chiafrön och riven kokos.

_ _ _ _ /  E n g l i s h  /

Recipe: Green detox smoothie served in a bowl made of pineapple • 1 dl pineapple • 1 dl frozen mango • 1/2 lemon • 10 cm cucumber • 1 celery stalk • 1 tsk peppermint (from ecoselection.se) • 1,5 tsk Green Mix (available here) • 1 dl coconut water / cold water / plantbased milk

Mix everything in a blender. Fill a bowl (or a pineapple) and top with for example kiwi, wolfberries, bee pollen, chia seeds and grated coconut.