Grön avokado & mango smoothie

gron-avokado-blogg.jpg

gron-avokado-bloggGod morgon, hoppas ni hade en fin lördag! Efter långpromenaden igår så fixade jag lite hemma och sedan kom min tjejkompis över och vi lagade mat tillsammans och hade en riktig myskväll. Superskönt och idag vaknade jag pigg som en lärka och det är snart dags att gå ut och njuta av det vackra vädret. Det ska ju bli 14° ute idag vilket är helt fantastiskt!

Började dagen med den här härligt lena och gröna smoothien. Recept nedan, ha en härlig dag i solen!

Recept avokado & mango smoothie: • 1/2 avokado, urgröpt och urkärnad • 1/2 färsk mango, skalad och skivad i små bitar • 1/2 apelsin • 1 citron • 1 dl havremjölk, kolla receptet på min hemmagjorda från igår :)

Tips! Om ni inte lagt märke till det redan så har jag nu en sökfunktion på höger sida under headern. Där kan ni söka på alla recept jag gjort :)