GRAPEFRUKT SMOOTHIE

grape_blogg1.jpg

grape_blogg2God morgon! Imorse vaknade jag vid 5 av att min kille var uppe och efter det har jag inte kunnat somna om, men han somnade om direkt såklart haha. Jag förstår inte att det är så svårt för mig att somna om, trots att jag fortfarande är trött och mer än gärna sovit vidare. Någon som känner igen problemet? Blir jag väckt efter 5 så är det en chans på hundra att jag somnar om..

Hur som helst. Igår var jag hemma och hade en riktig städ- och fixdag efter att pappa hämtat Nelson. Kände att lägenheten behövde en rejäl storstädning, det är verkligen svårt att hålla rent när man har hund. Jag frostade till och med av frysen och tvättade mattor haha. Men så skönt efteråt att känna att hemmet är fräscht igen.

När jag var klar mötte jag upp min kille och hans kollega inne på Sturehof för ett glas bubbel för att fira in semestern. Efter en stund åkte vi hem igen för vi har lovat varandra att vi ska vara hälsosamma den här semestern. Det är någonting jag verkligen uppskattar med vårt förhållande, vi båda älskar att röra på oss och vara aktiva/hälsosamma och när vi väl har semester tillsammans, så brukar det bli väldigt lite alkohol och väldigt mycket träning, frukt och grönt.

Oj vad jag babblar på, antar att det är för att jag är lite smått uttråkad så här tidigt på morgonen. Nedan har ni dagens smoothietips, väldigt gott. Ha en underbar dag!

GRAPEFRUKT SMOOTHIE (2 små eller 1 stor portion) 1 Grapefrukt 1/2 dl frysta Hallon 1 Morot 1/2 dl fryst Mango 1/2 Citron 1/4 Avokado Valfritt: 1-2 msk Proteinpulver med vaniljsmak (finns här)

Mixa alla ingredienser i en blender till en härlig konsistens. Fyll små glas och drick med sugrör. Njut!

GRAPEFRUIT SMOOTHIE (2 small or 1 big serving): 1 Grapefruit, 1/2 dl frozen Raspberries, 1 Carrot, 1/2 dl frozen Mango, 1/2 Lemon, 1/4 Avocado, optionally: 1-2 tbsp Protein powder with vanilla flavor. Blend all ingredients. Fill small glasses and drink with a straw. Enjoy!