Frukost - fröknäcke och grön smoothie

frukost-blogg.jpg

frukost-bloggfrukost2-bloggfronkiwo-bloggGod morgon kära ni! Hoppas ni hade en härlig lördag :) Jag, min pojkvän och vår killkompis åkte till IKEA för att handla lite saker till deras kontor. Haha varför är det så att killar har så svårt för IKEA? Personligen kan jag tycka att det är en rätt mysig utflykt. Senare på kvällen kom en tjejkompis förbi och vi åt middag och drack champagne och bara pratade om allt mellan himmel och jord. En riktigt mysig kväll!

Idag vaknade jag rätt sent för att vara mig, kl 9.00?! Men antar att kroppen behövde sömnen. Jag njuter för tillfället av en härligt grön smoothie, recept kan ni hitta här (länk), tillsammans med mitt hembakade fröknäcke (recept finns här) med kokt skivat ägg på. Så gott!

Ha en fantastisk söndag!