Friday!

lunch.jpg

lunchGod förmiddag, äntligen fredag! Idag ställde jag klockan på tidigt och begav mig till gymmet för ett styrkepass. Det var så skönt och sakta men säkert börjar jag närma mig min vanliga träning igen. Körde bland annat marklyft och utfall idag vilket var omöjligt för en månad sedan. Är så lycklig! Snart kommer det lite mer träningstips här i bloggen tänkte jag, om ni vill?

Jag brukar ju mest lägga upp smoothies här i bloggen men idag tänkte jag bjuda på ett superenkelt recept på lunch eller middag. Jag gillar inte att lägga så mycket tid på mat och detta tar max 10 minuter.

Recept: • 1 broccolihuvud (gärna ekologiskt) • 2 ekologiska ägg • Valfri kallpressad ekologisk olja (jag använde olivolja • Himalayasalt • Ekologisk surkål

Gör såhär: koka äggen valfri tid, jag gillar när de kokat 7 min för då blir de lite halvhårda. Skär under tiden upp broccoli i mindre bitar och ångkoka i ca 2-4 min. Jag brukar använda en kastrull med vatten fyllt till 1/4 och när det kokar tar jag det jag vill ångkoka i en stålsil över och sätter på ett lock. När allt är klart ringla över lite olja och flingsalt på broccolin, skiva upp ägg och topp med surkål. Så gott!