FREDAG, SOL OCH DANS

saltis_blogg7.jpg

saltis_blogg_klippor saltis_blogg_carro

saltis_blogg_bad

saltis_blogg5

saltis_blogg4   saltis_blogg1

God morgon/förmiddag/lunch fina ni! Vilken underbar dag vi hade igår, vet knappt vart jag ska börja. Kan ju i och för sig börja med att säga att jag tappat rösten idag och inte kan gå för mina fötter gör så fruktansvärt ont haha...

Igår på morgonen hämtade vi upp Carro (som äntligen kommit hem från sin semester) samt Tomasz och hans kompis. Vi åkte ut till Solsidan där det fanns en "gömd" klippa med superhärligt vatten där vi badade och solade hela dagen. Det är så härligt att komma ifrån stan och känna den friska luften från naturen.

Hur som helst. När vi inte orkade sola mer åkte vi iväg och åt lunch på en jättemysig restaurang som ligger precis vid Grand Hotell i Saltsjöbaden, är inte säker på vad den hette. Där åt vi en supergod tonfisksallad och njöt av lite bubbel och vin innan vi begav oss in till stan igen.

Väl hemma hade jag egentligen tänkt att ta det lugnt, var rätt trött efter dagen men jag och Carro bestämde oss för att mötas upp för en drink. Vi har ju trots allt inte setts på väldigt länge och jag dricker väldigt sällan. Vi tog några drinkar på Hallwyllska Palatset (jag vet jag är alltid där haha).

Efter några timmar mötte vi upp Tomasz & Tobias med vänner på Operaterrassen där det var ett stort event. Vi kom väl dit runt tolv och jag överdriver inte när jag säger att jag dansade non-stop till fyra imorse. Jag var alldeles dyngsvettig mot slutet. Det var länge sedan jag hade så roligt och skrattade/dansade så mycket. Det får mina fötter lida av idag men det var så värt det!

Avslutade kvällen med en promenad i soluppgången längs vattnet och då fick skorna åka av. Det finns nog ingenting som jag njuter av mer, än att gå hem från en riktigt härlig utekväll en varm sommarnatt när det är det reda börjat bli ljust ute. Underbart! carroAngie