FLOWER POWER SMOOTHIEBOWL

shakeforshape-blogg_bowl-persika1.jpg

shakeforshape-blogg_bowl-persikashakeforshape-blogg_bowl-persika2Det är så roligt, har oftast en tanke i mitt huvud om vilka färger jag vill använda till dekoration på smoothiebowlen och ibland även ett mönster. Det lustiga är att när jag väl börjar dekorera så blir det aldrig som jag tänkt utan någonting helt annat. Ibland är jag även lite morgontrött, som när jag gjorde denna. Jag märkte inte förrän jag la in bilden i datorn att det liknar en blomma! Håller ni med? Haha, men det är väl passande så här 1:a juni och allt :)

Nu ska jag gräva ner mig i mina pluggböcker in i det sista, tenta om två dagar. Bara att kämpa på. Ha en underbar måndag!

INGREDIENTS - FLOWER POWER SMOOTHIEBOWL 1 Persika  /  1 Peach 1/2 Banan  /  1/2 Banana 1 dl fryst Mango  /  1 dl frozen Mango 1/2 Apelsin  /  Orange 1/2 Citron  /  1/2 Lemon 1 msk Proteinpulver  /  1 tbsp Protein powder 1 dl kallt Vatten  /  1 dl cold Water