Favoriter från instagram @shakeforshape

favo1.jpg

favo1Recept bild 1 (länk) - Recept bild 2 (länk) - Recept bild 3 (länk)

favo2 Recept bild 4 (länk) - Recept bild 5 (länk) - Recept bild 6 (länk)

Hej kära ni! Både idag och igår har jag gått upp supertidigt för att åka till skolan och haft fullt upp, därför jag inte har hunnit uppdatera ännu. Efter skolan idag åkte jag och Klara till gymmet för ett skönt träningspass och nu kom jag precis hem fylld med endorfiner!

Tänkte passa på att ladda upp några av mina favoritrecept från instagram som jag lagt upp den senaste tiden. Vilka är era favoritrecept? Vore jättekul om ni berättar vad ni tycker om ni provar recepten själva och berättar i kommentarsfältet.

För er som inte redan följer mig så finns jag på instagram under namnet @shakeforshape. Om ni läsare provar recept och lägger upp bilder på instagram, eller har något roligt recept som ni vill dela med er av så skulle jag bli jätteglad om ni taggar era bilder med #shakeforshape. Tänkte att jag även kan publicera recept och bilder som jag gillar här i bloggen, så att alla kan ta del av allt gott!

Hoppas ni får en fin onsdag! Kram så länge :)