Far jag kan inte få upp min kokosnöt...

kokosnot-bloggen.jpg

kokosnot-bloggen kokosnotsmoothie_blogg ...Men vet ni, det gick! Denna vecka får jag nog medge att jag har kokosnöt-tema här på bloggen ;) Jag har blivit så inspirerad av alla härliga instagramkonton med kokosnötter fyllda med smoothie, så då tänkte jag - varför inte prova på själv? Det var inte så svårt som jag trodde att öppna kokosnöten och jag googlade efter instruktioner och det fanns väldigt bra guider både på bloggar och på youtube. Annars har jag alltid gått förbi kokosnötterna i fruktdisken då jag tänkt att det ändå inte kommer gå smärtfritt att få upp den :) Ni hittar en bra guide här (länk). Gjorde en enklare fruktig smoothie på kokosmjölken som fanns inuti - supergott! Men om man inte krångla till det med att öppna kokosnötter hela tiden så går det precis lika bra med vanligt kokosvatten som går att köpa!

Recept kokosnötsmoothie: • 1 banan • 1 kiwi • 1,5-2 dl kokosvatten • Några bitar kokoskött alt 2 msk riven kokos

Mixa allt och toppa med kiwi och blåbär!

facebookg