EXOTIC PINEAPPLE NICE CREAM

ananas_BLOGG.jpg

God morgon och glad fredag! Woho, älskar fredagar, någon mer som gör det?;) Är så stolt över mig själv att jag gick upp när klockan ringde kl. 6.15 för att gå till spinningen. Det var inte helt smärtfritt jag tog mig upp men väl där kändes det så skönt. Och känslan nu efteråt - magisk. Kände mig så kreativ så jag tänkte fira denna morgon med en exotisk frukost för att drömma mig bort lite. Det blev alltså en ananasglass serverad i en ananas. Så himla gott! Nu måste jag skynda mig att göra mig klar, för snart ska jag vara inne i stan på ett möte. Vi hörs senare vänner!

EXOTISK ANANASGLASS 1,5 fryst Banan 1 urgröpt Ananas (fruktköttet) 1 msk riven Kokos 1 tsk Baobabpulver från Organic Burst

Börja med att skära av toppen på ananasen. Gröp sedan ut innehållet och lägg det i en matberedare. Mixa tillsammans med banan och kokos till en krämig konsistens. Servera i ananasen och ät med en sked, njut!

___ English. Good morning and happy Friday! Woho, I love Fridays, someone else agree?;) I'm so proud of myself that I went up when the alarm rang at 6:15 to go to the spinning class. It was not entirely easy to go up, but once there it felt so good. And the feeling now afterwards - magical. Felt so creative, so I wanted to celebrate this morning with an exotic breakfast to dream away a bit. It became a pineapple ice cream served in a pineapple. So delicious!

Now I must hurry to get ready, because soon I have to be in town for a meeting. Talk to you later friends!

EXOTIC PINEAPPLE NICE CREAM: 1,5 frozen Banana, 1 hollowed out pineapple (the flesh), 1 tbsp grated coconut, 1 tsp Baobab powder from Organic Burst. Start by cutting the top off the pineapple. Then scoop out the contents and place it in a food processor. Mix together with banana and coconut to a creamy consistency. Serve in the pineapple and eat with a spoon, enjoy!