Detox och yoga

simple-smile6.png

Nu har det varit många festliga händelser de senaste helgerna. Först en resa till Verbier med jobbet och därefter ner till Malmö för baby shower. Detta har gjort att jag hamnat lite i obalans, både med maten och med träningen. Köpte ett nytt kort på Yogayama förra veckan och hann i alla fall med två sköna pass. Det är konstigt hur omotiverad och hur osugen jag kan vara på att gå dit och när jag väl är klar så mår jag så underbart bra. Trodde att jag skulle tappat massa styrka och balans efter mina festliga helger men det hade jag inte så nu är jag väldigt motiverad på att utvecklas ännu mer.

Jag har känt länge att jag vill köra en riktig smoothie- och juicedetox men det har inte passat så bra in i livet. Nu däremot med lite halvdagar och ledigt så tänker jag att det är dags. Ska börja lite smått idag och köra 5-7 dagar framåt beroende på hur jag mår. Nu ska jag verkligen hålla ut trots att jag kommer må dåligt de första dagarna. Av andra personers erfarenheter så får man ju sjukt mycket energi efter några dagar och det är det jag vill uppnå. Vill komma ur mitt beroende av att ta en morgoncigg och kaffe och därefter försöka leva så rent som möjligt för bästa möjliga välmående.

Ska uppdatera här i bloggen om vad jag äter och hur jag mår för er som är intresserade. Önska mig lycka till :)