Detox dag 4 - Meditation & Frukost

God morgon! Vaknade denna morgon av mig själv klockan 6.00, pigg som en lärka. Kokade upp vatten och hade i citron och ingefära, avnjöt koppen som kickar igång cirkulationen och matsmältningen i kroppen.

Sedan satte jag på lugn musik och mediterade en stund framför mitt nya "Buddha-altare". Haha det kanske låter skumt men har gjort en liten hörna i vardagsrummet så att jag ständigt kan påminna mig själv om att vara lugn, harmonisk och kärleksfull till allt i livet. Har tänkt att utveckla hörnan med mer saker men det får gå i lugn takt. Köpte en Buddha förra veckan och en lotusblomma som man fyller med vatten och doftolja som man tänder ett ljus under. Det är till för att rena luften under meditationen enligt buddhisterna och samtidigt doftar det gott i hela rummet. BildBildBild
När jag mediterat klart så gjorde jag min härligt gröna morgon-cocktail som även idag överträffade alla tidigare på grund av att det var riktigt kokosvatten. Ni måste testa!!

Smoothie: Äkta kokosvatten - Banan - Mango - Ananas - Äpple - Ingefära - Citron - Vetegräs - Persilja - Mynta - Selleri - Spenat - Apelsin.
Bild