Detox dag 2

Att bara äta smoothies igår gick oväntat bra men symptomen var som jag hade väntat mig. Det enda jag "fuskade" med var att till kvällssmoothien äta några nötter och en avokado istället för att mixa det. Känns ju inte som hela världen ;)  Kanske går det bättre idag! Det jag trodde skulle vara jobbigast var konstant hunger, men det märkte jag knappt av utan det var huvudvärken, yrseln och att kroppen kändes väldigt tung som var tuffast. Därför gick det ändå rätt så bra att bara hålla mig till endast smoothies.

Jag har även bestämt mig för att yoga under detoxen då det är utrensande träning i sig självt. Därför körde jag ett Vinyasa Yogapass efter jobbet och det var mycket tuffare än vanligt. Jag orkade knappt göra en "chaturanga dandasana" men hade ställt in mig på att kanske behöva ta det lite lugnare så jag lyssnade på kroppen i alla positioner. Konstigt nog fick jag rätt så mycket energi under och efter passet (mer än under dagen) så det var skönt. Balansen var väl i det sämsta laget men så får det vara. Jag tar alla förändringar i kroppen och sinnet som positivt då det är sjukt hur kroppen kan må så annorlunda, bara för att man äter nyttiga grönsaker och frukt men samtidigt slutar med onyttigheter som bland annat kaffe, socker och cigaretter. Därför känner jag att denna vecka kommer vara mycket välgörande för både min kropp och mitt sinne.

Bjussar på recept på mina smoothies under gårdagen nedan, recept under bilden:   smoothie3 Frukost + förmiddag: Eat your greens Ananas - Mango - Kiwi - Selleri - Citron - Banan - Spenat - Persilja - Ingefära - Apelsin - Kokosvatten -Vetegräs  Photo 2014-04-29 12 02 04 Lunch: Green smoothie Squash - Päron - Lime - Apelsin - Spenat - Persilja - Mynta smoothuie3 Mellis: Fresh orange & Carrot Morot - Apelsin - Gurka - Lime - Vatten - Is smoothuie2 Middag: Chocolate & nuts Kokosvatten - Cashewnötter - Pecannötter - Dadlar - Fryst banan - Kokosflingor - Raw kakao