Dagens tips! Ekologiska produkter

eos.jpg

eos Organic Coconut Milk Lip Balm (länk)Organic Vanilla Mint Lip Balm finns här (länk)

Jag älskar att många företag börjar ta det här med ekologiskt och hållbart producerat på allvar. Det börjar verkligen att komma fler och fler produkter på marknaden nu som uppfyller dessa krav. Jag byter succecivt ut mina produkter till ekologiska och upplever att huden mår mycket bättre och dessutom känns det bra för mitt samvete. Någonting jag alltid råkar ut för under vintern är torra läppar nu när det är så kallt och grått ute, men jag gillar verkligen inte vanliga läppbalsam då de ofta gör att det blir värre och innehåller ingredienser som torkar ut, vilket leder till att läpparna blir ännu torrare. Min kompis tipsade om ett märke som heter eos och jag hittade dessa läppbalsam på modesto.se som jag tycker fungerar väldigt bra. Dessutom är de 100% naturliga och 95% ekologiska vilket är så bra. Rekommenderas verkligen och de smakar så gott! (Inte för att man ska äta dem men då man har det på läpparna vill man ju inte att det ska smaka illa ;) )

Så här beskriver de produkten på hemsidan: "Organic Coconut Milk Lip Balm/Organic Vanilla Mint Lip Balm - För att dina läppar ska se välvårdade och sunda ut har eos tagit fram en läppbalsam som är 95 % ekologisk och 100 % naturlig - helt fri från petrolatum och parabener. Fullpackad med antioxidantrik vitamin E, lindrande sheasmör och jojobaolja".

De har även kläder, andra skönhetsprodukter och andra skönhetsprodukter på hemsidan med fokus på att det ska vara giftfritt och naturligt. Tummen upp för företag som tänker på framtiden!