DAGENS TIPS, "DETOX WATER"

detox-water_blogg11.jpg

detox-water_blogg detox-water_blogg2Är ni som jag som har lite svårt att dricka vanligt kranvatten? Jag förstår inte riktigt varför egentligen, för när jag är utomlands älskar jag rent vatten mer än någonting annat. Men här hemma, då tar det emot att drick ett glas vanligt vatten. Därför brukar jag lyxa till det genom att ha i lime och andra godsaker. Sedan vill jag ju helst att vattnet ska vara iskallt. Ofta är jag för lat att skiva upp frukt och annat för att ha i mitt vattenglas. Nu har jag kommit på lösningen (eller rättare sagt inspirerats av flera andra som redan hittat lösningen), nämligen att fylla iskuber med vatten + bär/lime/mynta, precis det man gillar och frysa. Helt plötsligt blev vattnet smaksatt och iskallt på samma gång. Rekommenderas! :)