Dagens lärdom!

Dagens lärdom - Yoga löser alla världens problem! Skämt åsido, lite överdrivet kanske men för mig löser yogan oväntat många problem. Trots min pigga morgon så fick jag under förmiddagen ont i huvudet igen, blev yr och magen kurrade konstant fast jag drack mina juicer. Hade till och med halsont. När det blev lunchdags så begav jag mig till Yogayama för ett Vinyasa yoga pass. I början trodde jag att jag skulle dö av hunger och svimma. Det som istället hände var att efter bara några minuter in i passet, försvann hungern, halsontet och jag blev piggare än vanligt och orkade mycket mer än vad jag brukar. Kroppen kändes smidig och stark. Det här med hur kroppen fungerar tillsammans med hjärnans signaler gör mig mer och mer förvirrad tror jag. Antar att man får lära känna sig själv och sin kropp och vilka signaler som är "riktiga" och vad som inte är det.

Jag kan i alla fall konstatera att yoga är bra för mig, punkt. Det är så välgörande för sinnet och samtidigt utmanande för både sinnet och kroppen, då man måste lära sig att inte tänka "hur länge ska jag balansera i den här jobbiga situationen när mitt ben skakar", utan istället ta ett andetag i taget, vara i nuet och slappna av. Rätt häftigt att se vad kroppen klarar av!

Då yogapasset var rätt svettigt så unnade jag mig en RAW bar till lunchen, jag gör ju inte den här detoxen för att svälta mig själv utan för att rensa ut gifter och få bättre matvanor. Därför måste jag vara snäll mot kroppen och ge den lite mer näring efter träningspass. Bild