DAGEN MED STORT D!

Kaka_oreos_blogg.jpg

Okej, så jag vaknade klockan fem imorse och kunde inte somna om. Jag antar att det beror på dagens äventyr - jag ska ju hoppa fallskärm. Det har pirrat nästan konstant sedan jag bestämde mig och idag är det nästan outhärdligt! Jag skakar så mycket bara jag skriver här.. Igår kväll låg jag i sängen och googlade på filmer när andra hoppat fallskärm och det ser så häftigt ut. Jag tror att det läskigaste kommer att vara att hoppa ut ur planet, tur att det är ett tandemhopp och då kan man ju släppa all kontroll. Gillar inte att svära men shit alltså, vilken grej!

Hur som helst, är så nervös att jag knappt kan äta men så länge bjuder jag på denna härliga kaka ovan. Det är från samma recept som mina Rawreos som jag gjorde för någon vecka sedan. Istället för att göra kakor så gjorde jag dessa mini cupcakes med lite acaipulver på toppen. Sjukt goda! Ni hittar receptet på denna app (klick!).

Nu ska jag fortsätta att vara nervös hela dagen. Tur att jag har två inplanerade möten så då kanske jag kan tänka på annat en stund. Ha en fin dag och förhoppningsvis hörs vi lite senare ;)