Coffee Smoothie

kaffesmoothie-blogg2.jpg

kaffesmoothie-blogg2 kaffesmoothie-blogg1Hej kära ni! Hoppas ni mår bra idag. Det har inte blivit några inlägg de senaste morgnarna för igår hade jag som sagt skola tidigt och idag hade jag en läkartid för att undersöka mitt knä/ben ordentligt. Igår var jag ute och gick och efter ca 5 minuter så tappade jag känseln i stortån och den blev alldeles vit och iskall. Tog ungefär 15 minuter innan den blev som vanligt igen och det var riktigt obehagligt och jag misstänkte att det hade någonting med mitt ben att göra (som fortfarande inte är helt bra). Läkaren gjorde hur som helst en undersökning och jag tog blodprover för att se om det är inflammerat. Fick även en remiss för magnetröntgen som jag hoppas blir av snart. Det börjar verkligen bli frustrerande att inte kunna träna/gå/sitta som vanligt och varje gång jag trott att det har blivit bättre så blir det sämre igen. Nu ska jag försöka hitta en bra sjukgymnast som kan hjälpa mig tillbaka till träningen igen. Har ni några bra tips?

Oj nu blev det långt skrivet. Hur som helst, idag testade jag en ny variant då jag var sugen på någonting sött efter lunchen. Resultatet blev en smoothie med smak av kaffe. Riktigt god och dämpade definitivt mitt sötsug!

Recept "Coffee Smoothie": • 1 banan • 2 dl osötad ekologisk havredryck • 1 nypa äkta vaniljpulver • 1 skopa ekologiskt kaffepulver eller dubbel espresso (eller valfri mängd beroende på styrka) • Eventuellt 1-2 dadlar om man vill ha det lite sötare

Mixa allt i en mixer och toppa med några isbitar. Drick direkt.