Chiapudding toppad med mango, kokos och lime

chiapudding_mango_blogg21.jpg

chiapudding_mango_blogg2 chiapudding_mango_blogg1God morgon fina ni! Jag måste bara säga att jag är otroligt glad och tacksam över att ni kikar in här varje dag och misstänker att några även följer mig och supportar mig på instagram. Mitt mål är att inspirera er läsare och jag hoppas verkligen att ni blir det! Jag älskar även all feedback jag får av er och när ni kommenterar på instagram. Ni får gärna även göra det här i bloggen såklart och jag svarar på allt :)

Det här inlägget är faktiskt tidsinställt för just nu sitter jag förmodligen på flygplanet på väg ner till Malta. Jag skriver igen när jag landat och fått uppkoppling. Ha en underbar morgon!

Självklart kommer en dagens "smoothie" men idag i form av chiapudding toppad med fryst mango, lite pressad lime och riven kokos. Här kan ni hitta receptet på chiapudding >>