CHIAPUDDING MED SOMMARBÄR

chiapudding_blogg3.jpg

God morgon och happy friday! Då var det fredag och när jag öppnade fönstret så "luktade" det höst utanför haha. Vad är det som händer? Idag går ju M på semester så jag hoppas att sommarvärmen kommer tillbaka. Annars får vi nog åka på en resa snart så vi får lite värme. Helst av allt vill jag faktiskt vara kvar i Sverige på sommaren för det är helt klart vackraste årstiden att vara här, men blir det inte bättre är det inte så kul. Vi kollade lite resor igår till storstäder så det kanske blir någonting sådant. Idag är sista dagen som jag har Nelson och det har varit så mysigt att ha honom här. Han sprider så mycket glädje och värme och det blir väldigt mycket skratt åt alla knäppa saker han hittar på. Älskar att ha hund. Men det ska ändå blir lite skönt att vara utan också för man blir lite mer låst med hund. Man vill ju inte lämna honom ensam hemma längre stunder och kan inte ta med honom överallt heller.

Hur som helst, nu sitter jag och äter lite frukost innan det blir dags för den sista promenaden för den här gången. Idag blev det chiapudding toppad med massor av bär - så gott! Ha en härlig fredag så hörs vi mer senare!

CHIAPUDDING (1 portion) 2 msk Chiafrön (finns här) 1,5-2 dl Havremjölk eller annan nötmjölk 1 nypa äkta Vaniljpulver (finns här)

Blanda alla ingredienser i ett glas, rör om ordentligt. Ställ i kylen i minst 1-2 timmar och rör om med jämna mellanrum. Servera med färska frukter och bär.

CHIA PUDDING (1 serving): 2 tbsp Chia Seeds (available here), 1.5-2 dl Oat milk or other plantbased milk, 1 pinch of Vanilla powder (available here). Mix all ingredients in a glass and stir well. Place in the fridge for at least 1-2 hours  stirring periodically. Serve with fresh fruit and berries.