CHIAPUDDING MED BANANSMOOTHIE

petite_blogg.jpg

God morgon! Hoppas ni är taggade för den här veckan. Det är iallafall jag och är så glad över att jag äntligen är frisk igen. Så nästa gång jag känner mig lite småkrasslig kommer jag frossa i Acai bowls och Matcha te! Dagens frukost blev inte riktigt som jag hade tänkt mig i utséendet men allt kan ju inte vara perfekt, precis som livet inte är perfekt. Jag vill ändå dela med mig av receptet för den var väldigt god och så älskar jag färgerna.

Strax kommer Klara och Sara hit så ska vi plugga några timmar. Sedan tänkte jag gå ut på en lång promenad, äntligen! Ha en toppendag!

CHIAPDDING 1,5 dl Havremjölk 2 msk Chiafrön 1/2 tsk Äkta Vaniljpulver

Fyll ett glas med alla ingredienser och rör om ordentligt med jämna mellanrum. Förvara i kylen några timmar före servering.

BANANA SMOOTHIE MED SPIRULINA 1 fryst Banan 1/2 mogen Banan eventuellt 1 tsk Spirulina pulver från Organic Burst

Mixa ingredienserna i en matberedare till en glassig konsistens. Fyll ett glas med chiapudding och sedan smoothien. Ät direkt. Njut!

___ English. Good morning! Hope you are ready for this week. I am and I'm so glad that I'm finally healthy again. So the next time I feel a little sick, I will eat Acai bowls and drink Matcha tea!

Today's breakfast was not quite as I had imagined in appearance, but everything can not be perfect, just as life isn't perfect. I still want to share the recipe with you because it was very good and so I love the colors.

In a short while, Klara and Sara will come over for a few hours of studies. Then I'll go out for a long walk, finally! Have a great day !

CHIA PUDDING: 2 tbsp Chia Seeds, 1.5 dl Oat milk or other plantbased milk, 1 pinch of Vanilla powder. Mix all ingredients in a glass and stir well. Place in the fridge for at least 1-2 hours  stirring periodically. NANA ICE CREAM: 1 frozen Banana, 1/2 ripe Banana, optionally 1 tsp Spirulina powder from Organic Burst. Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Serve all ingredients in a glass. Eat immediately and enjoy!