BLOMMIG FRUKOST

nana_blomma_blogg2.jpg

nana_blomma_blogg2 nana_blomma_bloggSmycken från Caroline Svedbom

God morgon! Hur mår ni idag? Jag blev väckt vid 5 imorse och kunde inte somna om av någon konstig anledning så då passade jag på att gå upp och fota lite bilder till bloggen och andra jobb. Jag märkte att det var fantastiskt bra ljus så tidigt i mitt kök där jag vanligtvis fotar. Kanske alltid ska gå upp så här tidigt hehe..

Igår köpte jag ätbara blommor till ett fotojobb och det blev några över så då tänkte jag att det kunde vara fint att dekorera med. Det har verkligen blivit populärt med blommor i mat, ser det nästan överallt nu. Tydligen är det så att nästan alla blommor är ätbara men det är viktigt att de inte är besprutade och ekologiskt odlade. Så det är bra att prata med blomsterhandlaren innan man handlar och äter.

BANANBOWL MED BLOMMOR  /  NANA BOWL WITH FLOWERS 1 portioner  /  1 serving 1 fryst Banan  /  1 frozen Banana 1 mogen Banan  /  1 ripe Banana 1 tsk Jordnötssmör  /  1 teaspoon Peanut Butter 1/2 tsk äkta Vaniljpulver (finns här)  /  1/2 tsk Vanilla Powder Eventuellt 1-2 msk Proteinpulver med Vaniljsmak  /  Optionally 1-2 tbsp Protein Powder with Vanilla flavor

Mixa alla ingredienser i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Servera i en skål och toppa med valfria frukter och bär. Ät direkt och njut! Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Serve in a bowl and top with any fruits and berries you like. Eat immediately and enjoy!