BANANFRI SMOOTHIEGLASS

melon_blogg.jpg

God morgon! Eller oj, morgon är det inte utan klockan är redan ett.. Det säger kanske en hel del om hur sent det blev igår haha. Först tog jag en drink med Tomasz och hans vänner på Mälarpaviljongen. Sedan mötte jag upp Magnus på Carusell för invigningsfesten. Det är ju svårt att bilda sig en uppfattning om restaurangen när det är öppning och fullt med folk men lokalen var riktigt cool och har ett perfekt läge. Måste gå dit och äta snart! Sedan gick vi hem till vår killkompis som hade födelsedagsfest. Sedan blev det en drink på Escalier och sedan dans på Wall. Vet inte vad klockan var när vi kom hem men jag tror det var rätt sent.

På hemvägen handlade vi lite mat och idag har vi åkt på någon form av matförgiftning tror jag. Har sprungit på toaletten om vartannat hela morgonen. Därför får ni istället receptet på gårdagens frukost som blev en härlig bananfri smoothie glass, serverad i en melonskål som jag hittade i frysen. Det är för övrigt ett bra tips, att frysa in melonhalvan när man har gröpt ur innehållet. Då har man en kylande skål till framtiden som håller smoothien eller glassen kall!

Hoppas ni får en härlig dag. Får väl kura ner oss i sängen och hoppas att illamåendet försvinner.

BANANFRI SMOOTHIEGLASS 1,5 fryst Mango 1 dl frysta Hallon 1/2 Apelsin 1/2-1 dl Nötmjölk 1 tsk Baobabpulver från Organic Burst 1 msk Proteinpulver

Mixa ingredienserna matberedare tills det blir en krämig konsistens. Fyll en  skål (eller en urgröpt melon) och servera med puffat ris och chokladgranola. Ät direkt och njut!

___ English. Good morning! Or, oh, It's not morning anymore, rather lunch time because the clock is already one.. I guess that says a lot about how late we came home yesterday haha. First, I took a drink with Tomasz and his friends on Mälarpaviljongen. Then I met Magnus at Carusell for the opening party. It's difficult to form an opinion about the restaurant when It's full of people, but the place was really cool and has a perfect location. Must go there and eat soon!

After that we went home to our guy friend who had birthday party. Then we all took drinks on the Escalier and then dancing on the nightclub Wall. Don't know what time it was when we got home, but I think it was pretty late. On the way home we bought some food and today we have get some form of food poisoning I think. Running to the bathroom all morning. Therefore, you get the recipe from yesterday's breakfast that was a lovely banana free smoothie ice cream, served in a melon bowl I found in the freezer. That's also a good tip, freezing melon half when you have hollowed out the content. Then you have a cooling bowl for the future that keeps smoothie or ice cream cold!

Hope you have a lovely day. I think we will lay down in bed and hope that the nausea disappears.

BANANA FREE SMOOTHIE ICE CREAM: 1,5 frozen Mango, 1 dl frozen Raspberries, 1/2 Orange, 1/2-1 dl Nut milk, 1 tbsp Protein powder, 1 tsp Baobab powder from Organic Burst. Blend bananas all ingredients in a food processor. Serve in a bowl (or a melon half) with puffed rice and chocolate granola. Eat immediately and enjoy!